Debrecen készül a Hőlégballon Világbajnokságra

Rekordszámú nevező vesz részt a 2010. október 2-10. között Debrecenben megrendezésre kerülő 19. FAI Hőlégballon Világbajnokságon.

A korábbi sikeres rendezvényeket követően a cívisvárosnak ítélték oda a hőlégballonosok csúcstalálkozóját, ahová 5 kontinens, 33 nemzete küld versenyzőket.

Highslide JS

A tavalyi magyar bajnokság a Balatonnál

A 123 versenyző szeptember 28-tól érkezik a városba, a világverseny hivatalos megnyitója október 2-án lesz. A debreceniek a verseny minden napján gyönyörködhetnek majd a hőlégballonokban: reggel 7 óra és este 5 óra körül várható, hogy Debrecen egét ellepik a versenyballonok.

Akik közelről is szeretnék megnézni e különleges szerkezeteket, azok az immár szokásosnak mondható Kossuth téri éjszakai ballon kivilágításnál vehetik szemügyre a hőlégballonokat. A főtéri kivilágítást jó idő esetén este 19.00-21.00 óra között rendezik meg.

További részletek a verseny honlapján.

Mi is tervezzük, hogy tudósítunk az eseményről, addig ajánljuk a hőlégballonozás szépségéről szóló videónkat Menyhárt Brigittával, a legnevesebb magyar hőlégballon hölgypilótával.

Korábbi anyagaink:
Függeszkedés hőlégballonnal
Mobilvideó: Hőlégballon startra készül

Ajánlott link:
19. FAI Hőlégballon Világbajnokság oldala

Címkék: hőlégballon    sport

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Hőlégballon világbajnokság Debrecenben

    2010. október 14. @ 09:46

    […] anyagaink: Debrecen készül a hőlégballon világbajnokságra Függeszkedés hőlégballonnal Mobilvideó: Hőlégballon startra […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL