Tököl – Budaörs – Farkashegy körjárat

A Repülni Jó Portál a kisgépes repülés élményét szeretné közelebb hozni – most repülőterek között. Ezért körjáratot szerveztünk Tököl – Budaörs – Farkashegy utvonalon oda-vissza, mindkét irányban.

Három repülőtér, három repülőgép várja az érdeklődőket

2010 július 24-én szombaton

A nagyítható képeken a repülőgép választék. A szokásos Cessna, az alsószárnyas Morane és egy igazi különlegesség, a JAK 18 műrepülő szolgálati limuzin változata. A gépek mindkét irányba körbe repülnek.

A három repülőtér is más és más. Tököl a betonkifutóval, Budaörs a történelmével, mig Fahegy – a Budakeszi melletti Farkashegy – inkább a vitorlázóival érdekes.

Az élményhez egy utat javasolunk néhány ezer forintért, nemcsak azért, hogy minél többen repülhessenek, hanem azért is, hogy a repülőterekhez vezető tömegközlekedést vegyék inkább az utasok igénybe.

Mint a nemzetközi forgalomban, itt is van repülőtéri illeték és a jegyet is csak online lehet megvenni két lépcsőben.

A jegyvásárlókat a jegyár beérkezése alapján listába vesszük, ahol bizonyos számmal osztható sorszámok a körrepülés szponzorainak termékét vagy szolgáltatását kapják pluszban.

A 10-zel osztható sorszámok egy Repülni Jó Könyvet.

Az 51-el osztható sorszámok egy vitorlázó iskolakört a farkashegyi AeroClubtól, amit a körepülés napján akár a repülőtérre való megérkezés után is igénybe vehetnek.

Az online jegyvásárlás szabályai

Címkék: belföldi utas    repülőtér

STA TRAVEL