Két új nyári meglepetés a Malévtól

A Malév idei nyári újdonságként két charter járatát is beilleszti menetrendi kínálatába. A népszerű görög és spanyol nyaralószigetre, Krétára és Mallorcára közlekedő charter járatokra már lehet kedvező árakon jegyet foglalni a légitársaság honlapján vagy az utazási irodáknál.

A légitársaság elsősorban olyan egyéni utazókra számít, akik saját maguk szeretik lefoglalni szállásukat és megszervezni programjukat a nyaralás során.

Kréta fővárosával, Heraklionnal és Palma de Mallorcával tovább bővül a Malév népszerű nyári célállomásainak sora. A légitársaság Splitbe, Malagára és Szentpétervárra közlekedő járatai már most is nagyon kedveltek a magyar utazóközönség körében, s a Malév arra számít, hogy a két új célállomás is hamar elnyeri a haza turisták tetszését, és a járatonként kínált 20-20 repülőjegy gyorsan gazdára talál.

A június közepétől szeptember végéig hetente egyszer közlekedő járatokon összesen 1200 helyet tesz elérhetővé a légitársaság. A helyek döntő többségét természetesen az utazási irodák veszik igénybe, saját szervezett útjaikra.

Kréta a legnépszerűbb európai nyaralóhelyek egyike, ahol a kultúrát és kikapcsolódást keresők egyaránt megtalálják számításaikat.

Görögország legnagyobb szigetét a knosszoszi palota, a krétai görögök híres vendégszeretete, a hangulatos települések, a kitűnő strandok s az olyan páratlan természeti látnivalók teszik ellenálhatatlanná, mint Európa leghosszabb szurdoka, Szamaria.

Mallorca a felhőtlen kikapcsolódást és felejthetetlen kirándulásokat kínáló népszerű spanyol sziget, a strandok szerelmeseinek paradicsoma.

A szigeten a homokos tengerpartok, medditerrán éttermek, kellemes szórakozóhelyek mellett számos látnivaló is színesítheti a nyaralást. A Palma katedrális, a Ballver kastély, a Palma-Soler vonatút vagy a Sárkánybarlang mind fantasztikus élményt tartogat.

(A légitársaság sajtóközleménye)

Korábbi anyagaink:
Vasárnaptól nyári menetrend a Malévnál
Vendégfotók: Repülőgépek közelről Ferihegyen

Ajánlott link:
Malév

Címkék: hirek    légitársaság    ujdonságok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL