Vasárnaptól nyári menetrend a Malévnál

A nyári időszámítás életbe lépésével egyidőben, március 28-án hajnalban, a Malév is módosította menetrendjét: vasárnaptól már új célállomásokra is repülnek a légitársaság gépei. A téli időszakot követően májustól újra beindulnak a nyári favorit célállomások Malaga, Split, áprilistól Szentpétervár, és újra elérhető lesz Dublin is.

A Malév a nyári menetrendben 35 ország 50 célállomására repül. Akik tavaly nyáron már utaztak a magyar légitársasággal Olaszországba, Spanyolországba, Ciprusra, Horvátországba, Görögországba vagy Jordániába, idén se hagyják ki az életre szóló élményt.

Highslide JS

A szezonális célállomások visszakerülnek a Malév menetrendjébe, így Malaga mellett ismételten repülhetnek a tengerpartra vágyók Splitbe is. Malagába júniustól szombatonként közlekedik a Malév menetrendszerinti járata, Splitbe május közepétől heti négy, júniustól október elejéig pedig heti 5 alkalommal.

Szentpétervár ismét elérhető lesz a menetrendben, és míg 2009-ben hetente kétszer, a 2010-es téli menetrendben heti négyszer közlekednek a Malév gépei Budapest és az orosz nagyváros között.

Highslide JS

Dublinba napi rendszerességgel indít járatokat a légitársaság. A tél utóhírnökeként Szentpétervár is várja mindazokat, akik majd a nagy meleg elől keresnek hűsítő menedéket, de nem hagyja hidegen őket a kultúra és a művészetek színes kavalkádja.

A légitársaság több vonalán a téli menetrendhez képest gyakrabban repül. Jordánia fővárosába Ammanba áprilistól heti 3 alkalommal repülnek a légitársaság gépei, míg Madridba is növeli járatszámát a légitársaság.

A Malév a nyári forgalmat flottájának jobb kihasználásával fogja biztosítani. Ennek vázát a Malév Boeing 737 New Generation gépparkja és a Bombardier Q400-asok adják.

(A légitársaság sajtóközleménye, Papp Zoltán képei)

Korábbi anyagaink:
Vendégfotók: Repülőgépek közelről Ferihegyen
Kétszázezerrel több utas repült a Malévvel 2009-ben

Ajánlott link:
Magyar Légiközlekedési Vállalat

Címkék: hirek    légitársaság

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » 20 milliárddal csökkentek a Malév üzemelési költségei 2009-ben

    2010. április 6. @ 13:46

    […] anyagaink: Vasárnaptól nyári menetrend a Malévnál Malév kivonta a Fokker 70 […]

  2. Repülni jó » Két új nyári meglepetés a Malévtól

    2010. május 13. @ 10:18

    […] anyagaink: Vasárnaptól nyári menetrend a Malévnál Vendégfotók: Repülőgépek közelről […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL