Airbus a dubaji légi szalonon

Még mindig a nagy fehér bálna, az Airbus A380 a sztár, üzletet is kötöttek rá, miként a kisebb modellek is jól szerepeltek a múlt héten lezárult dubaji légi szalonon. Nézegessen, nagyítgasson képeket!

Highslide JS

Az Airbus A 380-as repülőgépet az alsó képen bal oldalt álló Tom Enders az Airbus vezetője és Louis Gallois, a fő tulajdonos EADS konszern első embere közösen mutatta be a királyi VIP közönségnek.

Highslide JS

Ajánljuk videónkat:
Malév a nemzeti légitársaság

Megkötötték a nagy fehér bálnára az első fapados légitársasággal is az üzletet. Az Air Austral légitársaság – balról látható a vezetője – számára 2014-ben szállítanak le két gépet, egyenként 850 székkel, ami a mostani általános körülbelül 500 székes berendezésekhez képest elég sűrűnek tűnik. Főleg azért, mert a hírek szerint nem rövid távon, hanem Európába repülnek majd ezekkel a gépekkel.

Highslide JS

A légi szalon meghozta az Airbus mégcsak tervezőasztalon levő gépének, az A350-nek a 32. légitársaság vásárlóját az etióp légitársaság személyében. Az A330-ból is adtak el, míg a 320-as családból tíz darabot vásárolt a középső képünkön látható jemeni légitársaság.

Lerántották a leplet a 320-as család új nemzedékéről is, amit Sharklets-nek neveznek és az első vevője 2012 év végétől az Air New Zealand lesz majd. A cápaszárny sokkal erősebb lesz a mostaninál, amiben nyilván segít a végén látható hajlításként a több méteres szárnyacska (winglet)

Highslide JS

A közel keleten kapósak a vállalati gépek is, a Corporate Jetek iránt is nagy volt az érdeklődés, amit csak fokozott a fényüző belső tér kialakítás, ahogy a képeken látható,

Highslide JS

Végül búcsúzóul egy játékos formáció az Airbus A340 gép személyzetétől és a város egyik jellegzetessége, a vitorla luxusszálló balján a második pálma szigettel az esti fényekben.

Highslide JS


Highslide JS

Korábbi anyagaink:
Repülni Jó videók az Airbus A380-ról Farnboroughból és Párizsból
Repülni Jó beszámoló és képtár 2009 januárból Dubajból
Airbus a GÉPMADARAK-ban

Ajánlott link:
Airbus, nekik köszönhetjük a képeket.
Egyébként az Airbus nagyon nyomul online, Dubajra is készített egy miniszájtot, aki bővebben kiváncsi az ott történtekre, az nyissa meg az Airbus oldalán a dubaji miniszájtot.

Címkék: Dubai    képtár    repülőnapok

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » A nagy fehér bálna Párizsban

    2009. december 28. @ 09:11

    […] Korábbi anyagaink: A nagy fehér bálna Berlinben Még mindig az Airbus A 380 a sztár Airbus a dubaji légiszalonon […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL