Repüljön félelem nélkül a Virgin Atlantic-kel

Sir Richard Branson újra az élen, mert légitársasága, a Virgin Atlantic Airways által kifejlesztett új iPhone alkalmazás relaxációs gyakorlatokkal, stresszoldó légzéstechnikákkal segíti a repüléstől való félelem leküzdését.


A készülék

A iPhone és iPod Touch készülékeken futó program segítségével az utasok megtekinthetnek egy repülésről szóló videofilmet, böngészhetnek a gyakran feltett kérdések között és relaxációs gyakorlatokat végezhetnek. Ha pedig úgy érzik, közeledik a pánik, megnyomhatnak egy félek! gombot, amire a program nyugtató légzéstechnikákat ajánl.

Highslide JS

A brit légitársaság a Mental Workouttal, egy mentális teljesítményt fokozó, pszichés problémák feloldását segítő szoftverekkel foglalkozó céggel közösen dolgozta ki az új programot. A Mental Workout szerint minden három felnőttből egy fél a repüléstől.


Kate Moss topmodell sem félt Sir Richard kezében
a Virgin Atlantic fennállásának
negyedszázadát ünneplő rendezvényen

A szoftver kifejlesztésekor a Virgin Repüljön félelem nélkül című, igen sikeres kurzusának tapasztalataira épített. Richard Branson, a társaság alapító-elnöke szerint az új alkalmazás a kurzus előnyeit milliók számára teszi majd elérhetővé.

Korábbi anyagunk:
Bioüzemanyaggal hajtott Boeing

Címkék: félelem    légitársaság

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Légi főnökök fogadása a Forma-1 autóversenyen

    2010. november 24. @ 18:11

    […] Korábbi anyagaink: Fapadossal Ázsiában – folytatás Repüljön félelem nélkül a Virgin Atlantic-kel […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL