Szavazzon a Malév
repülőgép-festési pályázata legjobb tervére

A Malév honlapján már megtekinthető a légitársaság repülőgép-festési pályázatára beküldött legjobb húsz festési terv. Szavazásra is lehetősége nyílik a honlapra látogatóknak, akik sorsoláson vehetnek részt, a közönségdíjas győztest pedig szintén értékes nyereményekhez juttathatják.

A Malév a nyár derekán hirdette meg pályázatát az egyik Q400-as típusú repülőgép festési tervének elkészítésére. Az első forduló határidejének lejártáig több mint 150 pályamű érkezett a légitársasághoz, ezt követően pedig a zsűri döntött arról, hogy melyik az a húsz ötlet, mely továbbgondolásra érdemes.


Az összes pályázat itt érhető el, szavazzon a legjobbra

Miután a festésre váró repülőgépet személyesen is szemügyre vették a pályázó fiatal művészek, újabb ötletekkel gazdagabban láthattak neki a tervek véglegesítésének.


Az összes pályázat itt érhető el, szavazzon a legjobbra

Az utazóközönség és valamennyi érdeklődő a mai naptól kezdődően a légitársaság honlapján tekintheti meg a legjobb húsz végleges pályamunkát, ahol szavazatát is leadhatja a számára legkedvesebb alkotásra.


Az összes pályázat itt érhető el, szavazzon a legjobbra

A legtöbb szavazattal rendelkező terv készítője közönségdíjat kap; egy teljes évre szóló Aero Magazin előfizetést, valamint sétarepülést, a különleges és nosztalgikus hangulatot idéző Po-2 típusú repülőgép fedélzetén. A szavazók között pedig a légitársaság egy két főre szóló európai Malév-repülőjegyet sorsol ki.

A zsűri október elején választja ki a győztes pályamunkát, amely a Malév flotta HA-LQD lajstromjelű Q400-as repülőgépét díszíti majd.

(A Malév Zrt sajtóközleménye)

Korábbi anyagunk:
Repülőgép-mustra a Malévnál

Ajánlott link:
A pályázatok itt érhetőek el

Címkék: légitársaság    pályázat

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » VIDEÓ: MALÉV repülőgép festési pályázata a szakértő szemével

    2009. október 5. @ 09:09

    […] anyagaink: Szavazzon a Malév repülőgép festési pályázata legjobb tervére Repülőgép-mustra a […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL