Repülőgép-mustra a Malévnál

A Malév július elején hirdette meg pályázatát az egyik Q400-as típusú repülőgép festési tervének elkészítésére. A mai napon a második fordulóba továbbjutott 20 legjobb pályamunka alkotója a neves zsűri jelenlétében ismerkedhetett ezen izgalmas formával: a légcsavaros repülőgéppel.

A Malévhez az első forduló határidejének lejártáig több mint 150, a pályázati kiírásban foglaltaknak teljes mértékben eleget tévő pályamű érkezett. A zsűri ezt követően választotta ki a továbbgondolásra alkalmas pályamunkákat. Miután a legjobb tervek készítői személyesen is megismerkedtek az „új ruhára” váró repülőgéppel, nekiláthatnak ötletük, tervük tökéletesítéséhez és kidolgozhatják végleges festési pályázatukat.

A „repülőgép-mustrán” a pályázók mellett a zsűri tagjai is részt vettek. Kentaur, díszlet és jelmeztervező, (a képen) Zsótér László tervezőgrafikus, a Malév jelenlegi arculatának atyja, valamint Rúzsa Magdi énekesnő véleményükkel és szakmai tapasztalataikkal arra ösztönözték a különféle korosztályú és nemzetiségű pályázókat, hogy olyan tervet véglegesítsenek, mellyel a Malév méltón képviselheti majd Magyarországot.

Az utazóközönség és valamennyi érdeklődő szeptember végén tekintheti meg a legjobb húsz végleges pályamunkát a Malév honlapján, ahol szavazhat is az általa legjobbnak ítélt alkotásra. A legtöbb szavazattal rendelkező terv készítője közönségdíjban részesül.


Highslide JS

A zsűri végső döntésére pedig ezt követően, október első felében kerül majd sor, a Malév „LQDénese” (LQD lajstromjelű repülőgépe) pedig október végére kerül új festésével a forgalomba.

Amellett, hogy a zsűri által kiválasztott legjobb pályamunka díszíti majd a Q-400-as repülőgépet, a győztes pályázó a Malév Air Tours ajándékaként egy két személyes nyolc napos utazást is nyer az egyiptomi Sharm El Sheikbe teljes ellátással és egy Malév törzsutas Aranykártyát is kap 75 ezer Bónusz Ponttal feltöltve.

A második helyezett az Mercure Hotels jóvoltából két főre szóló római hétvégét és egy Malév törzsustas Ezüstkártyát (60 ezer Bónusz Ponttal), a harmadik helyezett pedig a Danubius Hotels ajándékát, egy magyarországi két főre szóló wellness hétvégét, valamint egy Kék Malév törzsutas-kártyát (35 ezer Bónusz Ponttal) nyer.

Korábbi anyagaink:
Több mint 150 pályázat érkezett a Malév repülőgép festésére
Tervezzen külső festést a Malév gépére

Ajánlott link:
Malév

Címkék: légitársaság    pályázat

3 hozzászólás

 1. Repülni jó » Több tízezer plusz nyári utas a Malévnál

  2009. szeptember 16. @ 13:01

  […] Korábbi anyagunk: Repülőgép-mustra a Malévnál […]

 2. Repülni jó » Szavazzon a Malév repülőgép-festési pályázata legjobb tervére

  2009. szeptember 30. @ 09:41

  […] Korábbi anyagunk: Repülőgép-mustra a Malévnál […]

 3. Repülni jó » VIDEÓ: MALÉV repülőgép festési pályázata a szakértő szemével

  2009. október 5. @ 14:56

  […] Korábbi anyagaink: Szavazzon a Malév repülőgép festési pályázata legjobb tervére Repülőgép-mustra a Malévnál […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL