Az Aeroplex SuperJet 100-as megaüzlete

A múlt héten Moszkvában a MAKS-on megállapodást kötött a SuperJet International és az Aeroplex, melynek értelmében a magyar repülőgép karbantartó vállalat biztosítani fogja az SSJ 100-as repülőgépek teljes körű karbantartását Európában és Oroszországban.

A dokumentum szerint az Aeroplex csatlakozik a SuperJet International karbantartási hálózatához és biztosítani fogja a SSJ100-ast üzemeltető légitársaságok számára a nagyjavításokat, műszaki módosításokat, a be nem tervezett karbantartási munkákat, a forgalmi és hangárban történő karbantartási munkákat, valamint olyan mobil szerelő csoportokat is, melyek a szervizelési munkákat a karbantartó bázistól távol is el tudják végezni.

„A mostani megállapodás egy újabb előrelépés a SuperJet International stratégiájában, melynek célja, hogy biztosítsa a SSJ100-as üzemeltetőinek a legjobb szervizelést és karbantartást. – mondta Giovanni Simonetti, a SuperJet International ügyfél kiszolgálásért felelős alelnöke. – „Budapest stratégiai fekvése, és az Aeroplex kitűnő szakmai színvonala egy stabil karbantartási bázist biztosít az SSJ100 vásárlóiknak Európában és Oroszországban egyaránt.”

„A megállapodás különösen fontos az Aeroplex számára és nagyon várjuk, hogy a SuperJet International-el elkezdhessük a közös munkát és valamennyi SSJ100 üzemeltetőnek biztosítsuk a legmagasabb szintű támogatást beleértve a helyszínen történő hibajavítástól kezdve a nagyjavításokig 24 órás elérhetőséggel.” – hangsúlyozta a megállapodással kapcsolatban Hajsó Viktor az Aeroplex ügyvezető igazgatója.

Korábbi anyagunk:
Exkluziv vendégvideó: Szuhoj SzuperJet 100 szűzrepülése

Ajánlott linkek:
Aeroplex
SuperJet International

Címkék: hirek    Moszkva    polgári    repülőnapok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL