Malév szándéknyilatkozat harminc Superjetről

Harminc Suhoj Superjet 100-as (SSJ 100) repülőgép megrendeléséről írt alá szándéknyilatkozatot Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója és Alessandro Franzoni, a SuperJet International vezérigazgatója 2009 június 15-én a világ egyik legfontosabb légiközlekedési iparági kiállításán és vásárán, a Párizs melletti Le Bourget-n. A tervezett beszerzés értéke több mint 1 milliárd dollár.

Highslide JS

A Malév a nagyítható képen felszálló 98 utas befogadására alkalmas Superjet 100-as típusú repülőgépeket tervez vásárolni, melyekből az első 2011-re érkezhet meg a légitársaság flottájába. Ezt követően minden évben hat repülőgéppel bővülhet a géppark.

Martin Gauss a Malév vezérigazgatója a bejelentésen elmondta: A Suhoj Superjet 100-as típusú repülőgép egyaránt alkalmas a regionális és közepes távolságú útvonalak teljesítésére, ezért kitűnően megfelel a Malév hálózatának lefedésére. A Malév újabb, hosszú távú flotta-átalakítási programjában azzal számol, hogy a légitársaság a következő évtizedben növekedésnek indulhat és a jelenleginél több repülőgépre lesz szüksége.

Irány Párizs

Stábunk csomagol, csütörtökön már a párizsi airshow-n forgatunk többek között a Suhoj Superjet 100 típusú repülőgépről.
Jövő héttől szokás szerint publikáljuk az anyagokat, érdemes hozzánk benézni.

Alessandro Franzoni, a SuperJet International vezérigazgatója beszédében hangsúlyozta: A mostani bejelentés különösen jelentős annak fényében, hogy az SSJ 100-as első nemzetközi bemutatkozójára itt a párizsi Le Bourget air shown kerül sor. A szándéknyilatkozat aláírása egy olyan elismert és magas színvonalat képviselő légitársasággal, mint a Malév egyértelműen mutatja az érdeklődést és a bizalmat az SSJ 100-as repülőgéptípus iránt.

Biztos vagyok abban, hogy az SSJ 100-as olyan jó tulajdonságai, mint például az alacsony üzemanyagfogyasztás és az ebből adódó környezetbarát üzemeltethetőség meg fogja győzni a légitársaságokat a típus előnyeiről. A mai aláírás megerősít minket abban is, hogy a SuperJet International stratégiájának középpontjában továbbra is az ügyfelek teljes körű kiszolgálására kell koncentrálnunk.

Korábbi anyagaink:
Levegőbe emelkedett a Szuhoj SuperJet 100
Szuhoj SuperJet 100 a GÉPMADARAKban

Ajánlott linkek:
Szuhoj Repülőgépgyár
Malév Légitársaság

Címkék: légitársaság    Párizs    polgári    repülőnapok

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » VIDEÓ: A jővő Malév gépe Párizsban

    2009. július 21. @ 13:06

    […] anyagaink: Malév szándéknyilatkozat harminc SzuperJetről Szuhoj SzuperJet 100 a […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL