14 ezer légifotó közszemlére

Magyarország a magasból már bárkinek ingyenesen elérhető az interneten a legifotok.hu fiatal csapatának köszönhetően, akik a héten ezt ünnepelték meg egy kis dunai hajózás keretében .

Somogyi – Tóth Dániel – ő beszél a képen – 10 éve 19 évesen szállt fel először légi fényképezésre, a hobbiból azóta második szakma lett két könyvvel, nemzetközi elismeréssel és a legifotok.hu kereshető adatbázissal.

Dániel egyébként főállásban karmester, a kezdetekben a ma már a csapatban főpilóta Széchey Mártonnal először a kiszemelt objektumot papírból modellezték, majd a szobában elpróbálták a legjobb légi beállításokat és úgy tervezték meg a repülést. Teszik ezt fontosabb esetekben mind a mai napig, az elegáns eredményről nézzék meg a 100 legjobb képről szóló válogatást a honlapon.


Highslide JS

A nagyitható képen látható közönségnek a hajón magukról és az elmúlt tíz évről az alábbi kisfilmet mutatták be:

A személyzet jóvoltából az adatbázisban kereshetünk légi fényképeket települések vagy témák szerint vagy kombinálva, vagy szavak beirásával akár innen indulva.

Dániel nemcsak lefényképezte a levegőből az adatbázisban található képek nagyobb részét, hanem a légi fényképezésben rejlő kihívást és szakmai fogásokat nemrég átadta öccsének, Péternek és ahogy a hajón mondta, egy kicsit hátrább vonul a zene irányába.

Találó képpel zárjuk tudósitásunkat, a nagyítható képen Dániel mögött a szinház.


Highslide JS

Ajánlott link:
Légifotok.hu, az eseményről szóló képeket stílszerüen tőlük kaptuk.

Címkék: képtár    rendezvények    ujdonságok

3 hozzászólás

 1. Repülni jó » Egyre több az utas Ferihegyen

  2009. július 23. @ 15:06

  […] Korábbi anyagaink: VIDEÓ: Vizimentési gyakorlat Malév legekkel VIDEÓ: Öt éves a Wizz Air 14 ezer légifotó közszemlére […]

 2. Repülni jó » Vendégképek repülőnapoktól az old timer-ig

  2010. január 12. @ 11:32

  […] anyagaink: Akit a propeller szele megcsapott Heliport a Margitszigettel szemben 14 ezer légifotó közszemlére Családi nap […]

 3. Repülni jó » Kékszalag vitorlásverseny a levegőből

  2011. július 15. @ 12:13

  […] Korábbi anyagaink: 14 ezer légifotó közszemlére […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL