Kríziskezelésre összpontosít a Malév

A Malév Igazgatósága elfogadta a légitársaság idei évre szóló költségvetését és üzleti tervét. A stratégiai döntés lehetővé teszi a magyar nemzeti légifuvarozó stabil működését a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben.Highslide JS

„Áttekintettük és elfogadtuk a társaság 2009-es üzleti tervét, mely olyan fontos kríziskezelő lépéseket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a Malév stabil működését a jelenlegi nehéz gazdasági környezetben. Azt az elhatározásunkat is megerősítettük, hogy fontosnak tartjuk a Malév nemzeti légitársasági státuszát, és így stratégiánkat is ennek megfelelően alakítjuk ki.

Az Igazgatóság továbbá felkérte a társaság vezetését egy három évre szóló üzleti terv elkészítésére is, amellyel a Malév elérheti a nyereséges működést.” – hangsúlyozta Anatolij Ballo, az Igazgatóság elnöke.

A Vnyesekonombank a múlt hónapban 20 millió Eurós forrást biztosított a vállalat számára, mely többek között lehetővé tette a társaság regionális flotta-átalakítási programjának folytatását.

Ennek köszönhetően a nyári időszakban már négy Q400-as a regionális forgalomra ideális, költséghatékony repülőgép fog üzemelni a Malév flottájában, melyekből kettőt már jelenleg is üzemeltet a társaság.

(Malév Zrt sajtóközleménye)

Korábbi anyagaink:
Megérkezett a Malév második Q400-asa
Uniós szakember a Malév élén
VIDEÓ: Vizimentési gyakorlat Malév legek-kel

Ajánlott link:
Malév

Címkék: légitársaság    polgári

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Javuló eredményt tervez a Malév

    2009. június 3. @ 16:40

    […] anyagaink: Kriziskezelésre összpontosít a Malév Uniós szakember a Malév élén Anatolij Ballo a Malév […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL