VIDEÓ: Magyarok Friedrichshafenben – folytatás

Fél csarnoknyi kiállítóhely, 10 cég demonstrálta a magyar repülőgépipar újjászületését. Folytatjuk a magyar kiállítóhelyen készített interjúk közlését. Egyszemélyes helikopter, Apolló ultrakönnyű repülőgép és trike, valamint mérőműszereket előállitó cégek gyártóit és a Magyar Repülőgép Klaszter vezetőjét kérdeztük.

Nemsokára közöljük majd anyagunkat a két amphíbia, a vizen is le-felszállni képes repülőgépek fejlesztőivel, érdemes a portálra visszanézni.

Korábbi anyagaink:
VIDEÓ: Magyarok Friedrichshafenben
VIDEÓ: Repülések Friedrichshafenben
Friedrichshafeni képforgácsok

Címkék: Friedrichshafen    helikopter    interjú    repülőnapok    ujdonságok    videó

5 hozzászólás

 1. Szvetlov Iván

  2009. május 13. @ 17:25

  mit szól a KAMOV iroda a koax helikoopterhez? Kummertauban (Oroszország) közel 10 éve gyártanak már ultrakönnyű koax elrendezésű (2 személyes!) helikoptert!

  Szíves visszajelzésüket várom,

  Üdvözlettel:

  Szvettlov Iván

 2. BlackSheep

  2009. május 14. @ 19:39

  azért a lada műszerek befigyelnek(olajnyomás,óraxD,benzinszint jelző..) nem hiszem hogy anno a mérnökök a ladánál gondolták, hogy repülőgépben is használják majd=)

 3. Nagy György

  2009. május 15. @ 17:07

  Uraim!

  Kellemes meglepetés számomra az a minőség , amit ezekből a képsorokból kiolvastam. Büszke vagyok – így érdektelenül is – arra, amit az újjászülető magyar repüléstechnika kezd produkálni Európa szeme láttára.

  Őszintén kívánom Önöknek, hogy sikeresen ébresszék fel, építsék újra a valaha létező és megbecsült magyar repüléstechnikai ipar színvonalát és hírnevét.

  Megkülönböztetett tisztelettel
  Nagy György
  nyá. honvéd alezredes,
  rakétatechnikus

 4. Repülni jó » Repülőnapok 2009

  2009. december 10. @ 15:56

  […] Kapcsolódó anyagaink: Friedrichshafeni képforgácsok VIDEÓ: Repülések Friedrichshafenben VIDEÓ: Magyarok Friedrichshafenben VIDEÓ: Magyarok Friedrichshafenben – folytatás […]

 5. Repülni jó » Cessna Citation Mustang Indiában

  2011. április 11. @ 12:01

  […] anyagaink: VIDEÓ. Magyarok Friedrichshafenben egy és kettő Beechcraft lassan nyolcvan […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL