Áprilisi légitársasági hírek

Elindult a Malév szentpétervári járata, kedvezmény az easyJet-nél, a Ryanair hájadót vezetne be a túlsúlyos utasokra.

A Malév járatai észak Velencéjébe április 22. és október 21. közötti időszakban a nyári utazási főszezonban hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekednek.

Szentpéterváron az első Malév-gépet járatnyitó ünnepség keretében fogadta a Pulkovó repülőtér, melyen a Malév és a repülőtér vezetői mellett részt vett Gilián György Magyarország moszkvai nagykövete is. A Malév részéről Fehérváry Géza üzemeltetési vezérigazgató-helyettes, aki egyúttal az első járat kapitánya is volt, mondott ünnepi beszédet.


Helyi idő szerint – foglaljon online

Akár 25% kedvezményt kínál az easyJet minden ülőhelyre, minden, az Egyesült Királyságba és onnan induló útvonalra 2009 egész nyarára, a június 1. és szeptember 30. közötti időszakban közlekedő járatokra!

A kedvezmény igénybevétele április 28-án, kedden éjfélkor véget ér.

Foglaljon most online!


Ryanair vezér, Michael O’Leary lehet, hogy itt ötletel

Top 5


Interjú az űrturistával
——————
Tóksó a hőlégballonról
——————
Magyarok Friedrichs- hafenben
——————
Sivatagi airshow
——————
Vízimentési gyakorlat


A Ryanair honlapján két hétig szavazhattak az emberek költségcsökkentő-bevételnövelő ötletekről. A 100 ezer szavazó 29 százaléka vélte úgy, hogy pótdíjat kellene fizettetni a túlsúlyos utasokkal, és ezzel ez lett a legnépszerűbb javaslat.

A Ryanair a következő körben arról fogja kérdezni az embereket, hogy mi legyen a pótdíj kivetésének alapja. A felvázolt négy lehetőség közül az egyik az, hogy a férfiaknál 130 kilogramm, a nőknél 100 kilogramm felett minden egyes többlet kiló után kellene pótdíjat fizetni. A másik lehetőség, hogy az utassal még egy ülést kifizettetnének, ha csípője egyszerre mindkét karfához hozzáér.

Korábbi anyagunk:
VIDEÓ: Vizimentési gyakorlat Malév leg-ekkel

Ajánlott linkek:
Malév
easyJet
Ryanair

Címkék: hirek    külföld    légitársaság    polgári

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL