Jöjjön el harmadik repülő délutánunkra

Holnap napsütés, igazi repülő idő lesz, ne maradjon otthon. Kisgépes repülésre hívjuk meg az érdeklődőket harmadik repülődélutánunkra, melyet 2009 április 25-én holnap szombaton 11 órától rendezünk a Dunakeszi repülőtéren

A kisgépes repülés alapélményét kínáljuk a Malév RepülőKlub szolgáltatásában An-2, Cessna, vitorlázó és motoros sárkányrepülő gépeken:

Top 5


Interjú az űrturistával
——————
Tóksó a hőlégballonról
——————
Magyarok Friedrichs- hafenben
——————
Sivatagi airshow
——————
Vízimentési gyakorlat


Sajnos az online áron vásárolható repülések ideje a mai napon lejárt, de úgy gondoljuk, hogy minimális a különbség, érdemes 12 óra után a repülőtérre kijönni, mert várják Önöket a repülések.

Néhány referencia a korábbi rendezvényekről. Rövid beszámoló az első és a második repülődélutánról, videó egy AN-2 és a vitorlázógép repüléséről.

A rendezvény helyszinének könnyebb megtalálására vegye igénybe az utvonalterv.hu szolgáltatását. Érkezéshez irja be, hogy Dunakeszi, Repülőtéri út – és nézze meg a nagyitóval. Úgy talál oda, hogy végigmegy a nevezett uton, majd amikor az elfogy, akkor jobbra fordul és ott lehet leparkolni. Itt látható a térkép nézete és a repülőtérre való odatalálás.

terkep.jpg

Címkék: repülődélután

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL