Esküvő a felhők felett

Egyre több pár tervez különleges esküvőt. Víz alatt, ejtőernyőzés közben, focipályán – a kreativitás nem szab határt.

Számos filmben látunk olyat, mikor egy romantikus esküvő keretében a luxushajó kapitánya adja össze a szerelmespárt. Az easyJet, Európa vezető diszkont légitársasága, megvizsgálja, hogy vajon a pilóták is jogosultak-e házassági szertartás megtartására a légitársaság járatain.

A luxushajó fedélzetén történő esküvő gondolata sokak fejében megragadt. A napnyugta festett háttérben a kapitány ünnepélyesen a házasság menedékébe vezeti a párt. Hasonlóan különleges vágya sokaknak a felhők felett összeesküdni – ott, ahol a nap mindig süt.

Top 5


Interjú az űrturistával
——————
Tóksó a hőlégballonról
——————
Magyarok Friedrichs- hafenben
——————
Sivatagi airshow
——————
Vízimentési gyakorlat


“Nagyon megtisztelő számomra az ötlet, hogy esküvőket vezényeljek le a fedélzeten. Igazán izgalmas lenne.”, – mondta Jeffery Husson, az easyJet egyik kapitánya.

“Kíváncsian várjuk a vizsgálat eredményét. Nagy örömünkre szolgálna, ha egy újabb, igazán különleges szolgáltatással ajándékozhatnánk meg utasainkat. – nyilatkozta Peter Voets az easyJet Magyarországért is felelős regionális marketing igazgatója.

Vegyen Párizsba jegyet online!

A jövendőbeli mennyasszonyok és vőlegények kimondhatják a boldogító igent többek közt útban Budapestről Párizsba. A 10 000 méter magasban köttetett esküvőjük után rögtön el is kezdhetik nászútjukat Párizsban, a szerelmesek városában. Nem is lehetne tökéletesebb úticél az újdonsült házasok számára.

Korábbi anyagunk:
Jól teljesít az easyJet

Ajánlott link:
easyJet Diszkont Légitársaság

Címkék: fapados    hirek    légitársaság    polgári

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Az easyJet féléves évközi jelentése

    2009. május 15. @ 10:22

    […] Korábbi anyagunk: Esküvő a felhők felett […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL