Red Bull futam Abu Dhabiban

Tavalyi ászok versenyét hozta a Red Bull Air Race első idei futama, Besenyei új gépe kigyulladt – képek, videók és eredmények.

Red Bull Air Race

Hannes Arch, a tavalyi világbajnok nyerte az idei nyitó futamot.

Red Bull Air Race

Red Bull Air Race

Besenyei Péter műrepülő világbajnokunk új, MXS típusú gépével, amelyből már öt darab repül a legjobb pilóták versenysorozatában az első edzésen harmadik lett. Sajnos Péternek duplán nem volt szerencséje, mert új gépén meghibásodott a füstölő berendezés, és hiába cserélték ki még csütörtökön, az új is meghibásodott.

Sőt a pénteki második időmérőt követő leszálláskor a gépe kigyulladt. Szerencsére pillanatok alatt eloltották, így komoly baj nem történt. A csapat egész éjjel szerelt, végül Péter a sérült géppel is szerzett 2 világbajnoki pontot.

Red Bull Air Race

Red Bull Air Race

Red Bull Air Race

A verseny honlapja az idei évtől már magyar nyelven is elérhető, a nyitó lapon jobbra fennt lehet a nyelvet a zászlóval kiválasztani. Másrészt a korábbival ellentétben a képeket, videókat is bárki letöltheti, megoszthatja, a továbbiakért irány a Red Bull portál.

A végére egy érdekes videó – együtt repül a Forma 1 autóverseny és a Red Bull repülőverseny két pilóta világbajnoka.

Korábbi anyagok:
VIDEÓ: Red Bull Air Race Budapesten – 2008
Sivatagi airshow Arábiában

Ajánlott link:
Red Bull Air Race egyben a képek és az első videó forrása.

Címkék: hirek    képtár    külföld    sport    videó

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » Futam előtti interjú Besenyei Péterrel

    2009. május 8. @ 09:17

    […] anyagaink: Red Bull futam Abu Dhabiban Red Bull Air Race – jön az utánpótlás Red Bull Air Race Budapesten 2008 – […]

  2. Repülni jó » Besenyei egy jobban érzi az új gépét

    2009. május 12. @ 07:36

    […] anyagaink: Futam előtti interjú Besenyei Péterrel Red Bull futam Abu Dhabiban Red Bull Air Race – jön az utánpótlás Red Bull Air Race Budapesten 2008 – […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL