Károly visszatért a világűrbe

Simonyi Károly, a magyar származású amerikai milliárdos a korábbi ötös szám birtoklása után a hetes számú űrturistaként a mai napon visszatért a világűrbe.

Mitől lehet valaki dupla űrturista?


Amikor még kevesen ismerték a
számítógépet, ő már művelte

Ha magyarként a Puskás Tivadar Távközlési Technikumba járt azért, hogy később híres emberként szöget verhessen az alma mater zászlajába.


Nézze meg az Origó galériáját

Ha magyarként kivándorol Amerikába azért, hogy feltalálja azt a Word nevü szoftvert, amin sokszázmillióan irnak naponta a számitógépen, ez a cikk is ezen készül. S keressen vele annyi pénzt, hogy könnyedén ki tudja fizetni az oroszoknak azt a hatvan millió dollárt, amiért szivesen viszik el kétszer a Nemzetközi Űrállomásra.


Highslide JS

Ha szereti annyira a repülést, hogy először majd hatvanévesen végig járjon egy űrhajós kiképzést centrifugával, sulytalanság gyakorlásával egy kissé lepusztult környezetben úgy, hogy olyan barátokat és elismerést szerezzen az első repülésével, akik szólnak neki – Karcsi, záróra előtt téged mégegyszer elviszünk.

Ha űrutazásonként egy-egy hölggyel jelenik meg a nyilvánosság előtt úgy, hogy két utazás között titokban Bill Gates nevü szoftver pápával, mint házassági tanúval az oldalán megnősülve egy sok-sok évvel fiatalabb szőkeséget választ új párjának.


Első utazáskor Martha a hires amerikai tévés személyiség a kilővőhelyen


Lisa a felesége, aki a második út idején izgulhat érte

Na és végül a jachtja se semmi.

Kedves Károly, portálunk nevében sok örömöt kivánunk az űrutazásban, a többször a világűrben jártak azt mondják, hogy az első út csak kóstóló volt. Sikeres visszatérést!

Korábbi anyagunk:
Simonyi másodszor lesz űrturista

Ajánlott link:
Károly az űrben

Címkék: arcképek    űr

4 hozzászólás

 1. Repülni jó » Simonyi átúszott az űrállomásra

  2009. március 30. @ 10:56

  […] Korábbi anyagaink: Károly visszatért a világűrbe […]

 2. Repülni jó » Simonyi visszatért az űrből

  2009. április 8. @ 15:21

  […] anygaink: Simonyi átúszott az úrállomásra Károly visszatért a világűrbe Simonyi másodszor lesz […]

 3. Repülni jó » Videóinterjú Simonyi Károly űrturistával

  2009. április 28. @ 10:49

  […] anyagaink: Simonyi visszatért az űrből Simonyi átúszott az úrállomásra Károly visszatért a világűrbe Simonyi másodszor lesz […]

 4. Repülni jó » Videóinterjú Simonyi Károly űrturistával

  2009. december 31. @ 16:29

  […] anyagaink: Simonyi visszatért az űrből Simonyi átúszott az úrállomásra Károly visszatért a világűrbe Simonyi másodszor lesz űrturista Űrturista bohócorral Sir Richard biztosan lépked az űr […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL