Két Malév akció – utazási szokások szerint

Utazási szokások szempontjából két különböző utas-szegmensnek kínál akciót téli forgalmának növelése érdekében a Malév. A „Vigyázz, kész, rajt!” elnevezésű ajánlat a kedvező lehetőségeket azonnal megragadók számára, míg a „Repüljön ünnepi árakon!” kampány az útjukat előre megtervező utasoknak kedvez.

Highslide JS

Az őszi „Vigyázz, kész, rajt!” promóció keretében 2008. november végéig lehet kedvezményes repülőjegyeket foglalni, ám azokat 2008. december 15-ig le is kell utazni! Vagyis, ahogyan arra a kampányszlogen is utal, a helyfoglalás és az utazás között csupán néhány nap telik el.

A Malév ezzel az őszi akciójával a rugalmas, akár a „last minute” jellegű termékeket is igénybe vevő utazóközönséget szólítja meg. Az ajánlat ideális feltételeket kínál akár egy hétvégi városnézéshez, vagy az ünnepek előtti bevásárlással összekötött kiránduláshoz. Az akcióban Magyarországról a légitársaság 17 célállomása érhető el.

A jövő év eleji utazáshoz a Malév egy másik „Repüljön ünnepi árakon!” néven futó akciót indít 2008. november 17-én. A légitársaság az év végi ünnepek előtt, egészen 2008. december 20-ig kínál kedvezményes árú repülőjegyeket, melyek 2009. január 14. és 2009. március 28. közötti utazási időszakra foglalhatók. Az „ünnepi árakon” elérhető jegyek akár ajándéknak is beillenek, és ideálisak azok számára, akik előre szeretik megtervezni utazásukat. A Malév csaknem valamennyi téli célállomása elérhető az ünnepi akcióban.


A Malév több százezer repülőjegyet kínál a két marketing kampány keretében. Az utazási szokásokhoz jól igazodó, főként a Malév honlapján és egyéb online csatornákon meghirdetett kampányok az ősz eleji „Nyerő városok!” akcióhoz hasonlóan, hozzájárulnak a légitársaság téli forgalmának növeléséhez.

Highslide JS

A „Vigyázz, kész, rajt!” promóció keretében például Rómába még az idén már bruttó 36.800 Ft-tól eljuthatnak az utasok (az ár oda-vissza útra értendő, adókkal, illetékekkel együtt). Míg a „Repüljön ünnepi árakon!” kampány keretében például Londonba a jövő év elején már bruttó 28.400 Ft-tól, Marosvásárhelyre pedig 30.000 Ft-tól lehet eljutni (az ár oda-vissza útra értendő, adókkal, illetékekkel együtt).

Részletes információ a desztinációkról és az árakról: www.malev.hu

(Malév Zrt sajtóközleménye)

Korábbi anyagaink:
Téli menetrend a Malévnál
Malév utsokra szabott online biztositás
Malév átalakitása – videóinterjú

Címkék: hirek    külföld    légitársaság

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL