Európai repülőnapok képeken

Fairford, Berlin, Fanborough, Gelendzhik. Négy repülőnapok kétszeresen Angliától a Fekete tengerig Európában. Visszatekintő fotótár, néhol kommentárral.

F-35 a földön tavaly nyáron Faifordban, DC-6 – valamikor Tito marsall gépe, most a Red Bull-os Mateschitz úr flottájában – áthúz Berlinben ezév junius elsején.

Highslide JS

Jó öreg AN-26-os a Magyar Honvédségtől Faifordban, a harmadik képen, a másik szélén pedig a Be-42 tengeralattjáró vadász úszik képletesen a zsákmány felé Gelendzhikben.


Balra átsétáltunk a C-5 Galaxy amerikai óriás szállitógépen, a jobb szélén pedig az Airbus óriása a földön Farnborougban.


Balra a Globmaster C-17, ebből jővőre három szolgál majd nálunk Pápán a NATO programban, középen pedig Richtofen báró háromfedelűje, ettől rettegtek az eslő világháborúban.


Highslide JS


Jobbra Berlinben a mi MI 24 Hind kódjelű helikopterünk, mely nagy sikert aratott az idén bemutató repülésével Berlinben.

Reméljük, hogy a kedvcsináló képek alapján elidőznek repülőnapok gyüjteményünkben, videók, képek, beszámolók várják Önöket első kézből. Jó böngészést kivánunk.

Címkék: képtár    külföld    repülőnapok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL