Téli menetrend a Malévnál

Tegnap életbe lépett a Malév téli menetrendje, amely a hidegebb évszak utazási igényeihez és a regionális vonalakon erősödő forgalomhoz igazodik. A Malév a téli szezonban átlagosan heti 441, naponta 63 menetrend szerinti járatot üzemeltet. A nemzeti légitársaság ebben az időszakban 33 ország 47 városát, code-share partnereivel együtt pedig 36 ország 66 városát köti össze a magyar fővárossal.

Valamennyi a téli időszakban megszokott célállomás – a hosszú távú járatok kivételével – továbbra is elérhető lesz a Malév repülőgépeivel, a menetrend és a felkínált kapacitás az utazóközönség elvárásaihoz, utazási szokásaihoz igazodik. Ennek megfelelően a tavalyi téli menetrendhez képest egyes járatok frekvenciáját és kapacitását megnöveli, míg másokét csökkenti, illetve praktikusabbá teszi a légitársaság.

Highslide JS

Várhatóan Bombardier-vel is utazhat, foglaljon jegyet online!

A svédországi járatok menetrendjét a megnövekedett forgalomhoz igazítja a Malév. Stockholmba a légitársaság a tavaly télhez képest heti plusz két járatot üzemeltet, így összesen kilencet, melyek közül kettő reggeli és kettő délutáni járat, míg a többi öt éjszakázó.

A megváltoztatott menetrend és kapacitás, illetve frekvenciabővítés egyaránt kedvező a dél-kelet európai átszálló és a „point-to-point” utasok számára. A nyári időszakban ezen a vonalon a Malév jelentős utasszám-növekedést regisztrált, ezért a téli időszakban is nagy hangsúlyt helyez erre a skandináv célállomásra.

Göteborgi menetrendjét is rugalmasabbá alakította át a légitársaság, heti hatszor közlekedő járataiból három reggel, míg három este közlekedik. Ezzel praktikusabbá válik az utazás megszervezése, hiszen egy reggeli érkezéssel és esti indulással sok hasznos időt nyerhetnek a Malév utasai. Az új menetrend emellett számos új csatlakozási lehetőséget jelent a kelet- és dél-európai utasok számára is.

A Malév útvonalhálózata Budapesten keresztül összeköti Európa régióközpontjait is. A nyáron sikeresen bevezetett milánói és kolozsvári járatok menetrendjét a légitársaság a téli időszakban is megtartja, mely szerint az észak-olaszországi városba napi kétszer repül a Malév, ezzel biztosítva az összeköttetést a legnépesebb olasz régió, Lombardia fővárosa és Budapest között.

A nyár elején indított, és azóta jelentős forgalmat bonyolító kolozsvári járat a tél folyamán is naponta kétszer szállítja majd az utasokat. Ugyancsak napi két frekvenciával repülnek a Malév gépek az olyan német és olasz régióközpontokba, mint Stuttgart és Velence.

(Malév Zrt sajtóközleménye)

Korábbi anyagaink:
Malév utsokra szabott online biztositás
Malév átalakitása – videóinterjú

Ajánlott link:
Malév

Címkék: hirek    légitársaság

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » Két Malév akció - utazási szokások szerint

    2008. november 17. @ 14:11

    […] anyagaink: Téli menetrend a Malévnál Malév utsokra szabott online biztositás Malév átalakitása – […]

  2. Repülni jó » Megérkezett a Malév első Q400-asa

    2008. november 28. @ 10:11

    […] anyagainkból: Téli menetrend a Malévnál Malév utsokra szabott online […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL