Jöjjön el második repülődélutánunkra!

Kisgépes repülésre hívjuk meg az érdeklődőket újból második repülődélutánunkra, melyet 2008 október 5-én vasárnap 11 órától rendezünk a Dunakeszi repülőtéren.

A kisgépes repülés alapélményét kínáljuk a Malév RepülőKlub szolgáltatásában:

Foglaljon online olcsóbban!

Az olcsóbb online árral ösztönözni szeretnénk az online foglalást, ami jól idomul egy portál rendezvényéhez.

Másrészt az igények előre történő megismerése segíti a repülések gördülékeny megszervezését.

Harmadrészt az online jegyvásárlók számára a szolgáltatók elsőbbséget és közös repülési lehetőséget biztosítanak a repüléseknél.

Végül csak online foglalással vásárolható hosszabb sétarepülés. Csak online módón vehető igénybe a Dunakanyar nagykör Cessna gépekkel 25 perc körüli repülési idő mellett 14 500 Ft/fő áron.

Kérjük, hogy elektronikus levélben jelezze igényét, milyen gépre hány darab jegyet venne, hogy munkatársunk megirhassa Önnek az online jegyvásárlás módját és jegyvásárlása során segíthessen a repülés minél kényelmesebb megszervezésében.

1repdu4.jpg
Rövid beszámoló az első repülődélutánról

A rendezvény helyszinének könnyebb megtalálására vegye igénybe az utvonalterv.hu szolgáltatását. Érkezéshez irja be, hogy Dunakeszi, Repülőtéri út – és nézze meg a nagyitóval. Úgy talál oda, hogy végigmegy a nevezett uton, majd amikor az elfogy, akkor jobbra fordul és ott lehet leparkolni. Itt látható a térkép nézete és a repülőtérre való odatalálás.

terkep.jpg

Címkék: repülődélután

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL