Az easyJet Párizsba repül

Az easyJet, Európa egyik vezető diszkont légitársasága bejelentette, hogy új járatot indít Budapest és Párizs Orly reptér között 2008. november 17-től. Az új járat a hét minden napján fog közlekedni.

Az új Budapest – Párizs Orly útvonalra ülőhelyek már foglalhatók foglalhatók egyirányba, adókkal és illetékekkel együtt 6600 forinttól. Az útvonalhálózat-bővítésnek köszönhetően az easyJet immár öt város 6 repülőterére indít járatokat Budapestről: Berlin, Dortmund, Genf, London Gatwick, London Luton és Párizs.


Highslide JS

“Az elmúlt néhány év megbízható magyarországi teljesítményét és a piaci lehetőségek feltérképezését követően úgy érezzük, hogy eljött az ideje, hogy tovább erősítsük pozíciónkat Magyarországon. Jelenlegi kapacitásunkkal 6%-os piaci részesedéssel rendelkezünk a Budapest Ferihegy Repülőtéren.

Párizs nemcsak egy metropolisz, amely csupán az haute couture-ről és a francia konyháról szól, számos más felfedeznivalót tartogat a látogatók számára! Orly Párizs központi fekvésű repülőtere, ahonnan busszal könnyedén elérhető a városközpont. Az új, naponta közlekedő járat különösen jó hír üzleti utasaink számára, akik egyéb szolgáltatásaink mellett – úgymint a Gyorsbeszállás és az online check-in – most nagyobb rugalmasságot élvezhetnek a repülőútjuk megtervezésében.

Biztosak vagyunk benne, hogy a lefoglalt ülőhelyek száma igazolni fogja döntésünket, és Párizs járat-portfoliónk egyik legnépszerűbb útvonala lesz” – nyilatkozta Peter Voets az easyJet Magyarországért is felelős regionális marketing igazgatója a bejelentés kapcsán.

Az easyJet Franciaország második legnagyobb légitársasága, az elmúlt 12 hónap során 6 millióan utaztak Franciaországba, illetve Franciaországból a légitársasággal.

(A légitársaság sajtóközleménye)

Ajánlott link:
easyJet

Címkék: hirek    légitársaság    polgári

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Akár 41 százalék kedvezmény 5 napig az easyJetnél

    2011. január 7. @ 19:22

    […] anyagaink: Az easyJet Párizsba repül Ünnepeljen az easyJettel a négyes szám […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL