Újraindul a Wizz Air Budapest-Marosvásárhely járata

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy 2008. május 15-től Erdélyben Kolozsvár helyett újra Marosvásárhely repülőterére üzemelteti majd járatait. Ez az időpont egybeesik a légitársaság legújabb, nyolcadik bázisának megnyitásával Kolozsváron.

Wizz Air 2006 júliusában indította el első járatait Marosvásárhelyről, majd 2007 novemberében erdélyi üzemelését Kolozsvárra költöztette. A tapasztalat azt bizonyította, hogy bár a kolozsvári üzemelés összességében sikeres, a Budapest és Erdély közötti forgalom jelentős része Marosvásárhelyre irányul.

Azon utasok, akik már érvényes foglalással rendelkeznek a Budapest-Kolozsvár útvonalon az érintett időszakban, értesítést kapnak a változásról. A Budapest-Marosvásárhely járatot a Wizz Air heti 3 alkalommal üzemelteti majd, a Budapest-Kolozsvár járatok menetrendjével megegyező időpontokban.

Az egyirányú repülőjegyek már 2990 Ft-tól (adókkal és illetékekkel együtt) megvásárolhatók a weboldalon vagy a call centeren keresztül (Magyarországon: 06 90 181 181, Romániában: 09 03 900 313).
A Wizz Air kolozsvári üzemelését és terjeszkedési tervét a változás nem érinti.

______________________________________________________________________
A Wizz Air fiatal, Airbus A320 típusú repülőgépekből álló flottája 7 bázisról, több, mint 100 útvonalon üzemel. A légitársaság járatokat kínál Lengyelországból, Magyarországról, Bulgáriából, Horvátországból, Szlovéniából és Romániából. 2006-ban a Wizz Air több, mint 3 millió utast szállított el.

(A társaság sajtóközleménye)

Korábbi anyagaink:
Wizz Air új járata Bukarest – Kolozsvár között
2009 júliusában elvisszük huszmilliomodik utasunkat

paintair_seta.jpg

Címkék: hirek    légitársaság

3 hozzászólás

 1. Repülni jó » Kázmér Natasa vezeti a Wizz Air Ukraine leányvállalatot

  2008. április 29. @ 06:44

  […] Korábbi anyagunk: Újraindul a Wizz Air Budapest-Marosvásárhely járata […]

 2. Repülni jó » Négy éves a Wizz Air Budapesten

  2008. június 26. @ 11:20

  […] Korábbi anyagunk: Kázmér Natasa vezeti a Wizz Air Ukraine leányvállalatot Újraindul a Wizz Air Budapest-Marosvásárhely járata […]

 3. zsuzsa

  2009. augusztus 24. @ 12:00

  miért nem közlik a repülőjegyek árát, ha begépelik az uticélt ? pl: Budapest – Kolozsvár fapados járat.

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL