Düsseldorf – Balaton járatot indit a Ryanair

A Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága, ma bejelentette harmadik járatát a sármelléki FlyBalaton repülőtérről Düsseldorf – Weeze-re.
A hetente kétszer, minden szerdán és vasárnap közlekedő járatok 2008. március 30-tól 2008. október 22-ig üzemelnek.

Ezen a nyáron ezzel a járattal együtt három járatot üzemeltet a Ryanair a FlyBalaton repülőtérre. A London-Stansted-ről induló heti három menetrendszerinti járat egész évben üzemel, míg a Frankfurt-Hahn-ból indított menetrendszerinti járatot április 15-től szintén heti három alkalommal indítja újra a Ryanair.


Highslide JS

2006 május 9-én Sármelléken ünnepélyesen indul vissza Londonba a Ryanair első járata

Ma Sármelléken a Ryanair Közép-Európai értékesítési és marketing igazgatója, Tomasz Kulakowski nyilatkozott: Ryanair örömmel jelenti be újabb fapados járatát a FlyBalaton repülőtérről Düsseldorf-Weeze repülőtérre, melyet már lehet is foglalni Európa leglátogatottabb utazási honlapján.

Ryanair a világ legkedveltebb légitársasága, mert mi garantáljuk a legalacsonyabb árakat és a legjobb vendégkiszolgálást. Ezen a nyáron kb. 15, 000 utast szállítunk a Düsseldorf – FlyBalaton útvonalon, akik közül sokan magas költési hajlandósággal rendelkező német és holland turisták.

Repülőjegyek erre a járatra már 4875 Ft-tól foglalhatók, repülőtéri- és egyéb díjakkal együtt és mi ösztönözünk minden leendő utast, hogy jelentkezzen be minél hamarabb az oldalra, hiszen ezekre az olcsó repülőjegyekre hatalmas lesz a kereslet.

ryan77.jpgryan22.jpgryan33.jpg
ryan55.jpgryan44.jpgryan66.jpg
A képek a Ryanair ünnepélyes megérkezését mutatják Sármellékre,
2006 május 9.-én. Az első képen Tomasz Kulakowski, a harmadik képen a FlyBalaton Repülőtér vezetője, Gubicza Ágoston.

Néhány friss adat a Ryanair-ről

A Ryanair, Európa legnagyobb fapados légitársasága 26 országban 25 repülőtérről üzemeltet 628 fapados járatot. 2008. március végére flottája 163 Boeing 737-800-asból áll majd, melyet a megrendelt és az elkövetkező 5 évben leszállításra kerülő 99 új repülőgéppel bővít. A Ryanair jelenleg 5 000 személyt alkalmaz és 2007-ben 50 millió menetrendszerinti utast szállított.

Kapcsolódó anyagok:

Fapados forradalom
Sármelléki tervek 2008 – videóinterjú
FlyBalaton Repülőtér

Címkék: fapados    légitársaság    polgári    repülőtér

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » Öngól lett az easyJet profit figyelmeztetése

    2008. március 20. @ 11:23

    […] Korábbi anyagaink: 2009 júliusában elvisszük a húszmilliomodik utasunkat Düsseldorf-Balaton járatot indit a Ryanair […]

  2. Repülni jó » Ryanair harmadik járata Sármelléken

    2008. április 3. @ 13:12

    […] Kapcsolódó korábbi anyagaink: Düsseldorf – Balaton járatot indit a Ryanair […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL